2011.06.03.
19:25

Írta: äkäpussi

Kuvat / Képek

 

Holnap Tampere-be megyek. A kanapeszörfös oldalon elöször egy magyar sracnak irtam, aki par napja hazaköltözött (mint kiderult). Majd egy francia lanynak, aki nem lesz az orszagban a heten. Majd pedig ezen felbuzdulva rögtön 3 embernek is irtam, akikröl kiderult, hogy baratok, söt, ketten szobatarsak. Ami azert erdekes, mert 600-800 tag van Tampere-ben bejelentkezve az oldalra... Es teljesen veletlenszeruen, szimpatia alapjan szurtam ki ezt a harmat...:) Ketten visszairtak, egyikuk valoszinuleg elfoglalt lesz, de a lakotarsa valoszinuleg raer, a harmadik sracrol nem tudunk semmit:)

Vasarnap pedig Aleksi meglatogat, ha minden igaz (lesz magyar klaviatura!!!:))

Most be kell ernetek ennyi informacioval meg keppel...:)

Szólj hozzá!

Címkék: képek cica macska torta eper pong ping kissa kuvat piitu liinu kakku mansikka kissanpentu kissanpoika tikku takku viljaana

A bejegyzés trackback címe:

https://akapussi.blog.hu/api/trackback/id/tr162954918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása