Ez itt kérem szépen az én saját készítésű áfonyás gumicukorkám jurvai világlegjobb áfonyából, amit magam szedtem az erdőben, ahol extra tiszta levegőt jelző szakáll nő a fákon. Hozzáadott adalékanyag mindössze egy kevés méz volt az idei jalasjärvi termésből. Ezen kívül csak egy fix rezsijű lakás kellett hozzá, ahol nem gond, hogy 10 órán keresztül 60 fokon résnyire kinyitva megy a sütő:)
2012.09.01.
16:56
Írta: äkäpussi
Á-fonya / Mustikka
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://akapussi.blog.hu/api/trackback/id/tr754746040
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.