2011.07.07.
23:54

Írta: äkäpussi

Kahvitauko / Kávészünet

A közeljövőre sem ígérhetek nagyobb aktivitást, mint amit jelenleg tanúsítok blogolás ügyileg. Holnap utazom 300 km-t, hogy egész hétvégén epret zabáljak. Aztán vasárnap visszajövök, hogy kicseréljek annyi pelenkát, amennyit csak lehet, kivigyem egy hétre előre az összes szemetet, felporszívózzam a jövőbeli koszt ésatöbbi ésatöbbi. És akkor kedden eljutok valahogyan Turkuba (elképzelhető, hogy találok valakit, aki elvisz kocsival, mert feltettem utazási szándékomat egy erre szolgáló oldalra). Turkuból pedig repülök Magyarországra. Bizony. Egy hétre. Kedden éjfél előtt érek Budapestre, az éjszakát ott töltöm, másnap délelőtt pedig elvonatozom, Debrecenbe. Este Békéscsaba. A hétvégére Anó kirándulást tervez, nem tudom mi lesz belőle, de ha a Dunántúlon lesz, akkor onnan hazafelé beugrom Göllébe/Dombóvárra (17-én?). 19-én pedig este fél hétkor repülök vissza északra. Ma (nem részletezett okokból) rossz kedvem volt, és Piitu-Liinu ezt észrevette és a szokásosnál is többet ölelgetett:) Viljaana pedig este frizurát csinált nekem, és azért sem haragudott, hogy nem tudott átejteni (feljött a szobámba, hogy szeljek neki egy szelet csokitortát... De én megkérdeztem előbb Katját, hogy szelhetek-e, és kiderült, hogy tőle már kérte, de meg lett mondva, hogy most már este nem... De gondolta, nálam is bepróbálkozik:D Kis édes!:D)


Otthon pedig senki ne várja tőlem, hogy finnül beszélek...:) Csak mint Mr Bean!:)

 

Naszóval hacsak hétfőn nem érzem iszonyú szükségét annak, hogy szavakba öntsem gondolataimat és megosszam a világhálón, akkor legközelebb huszadika magasságában lesz bejegyzés... Szomorú, igaz?:)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://akapussi.blog.hu/api/trackback/id/tr633048948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása