2011.05.14.
14:07

Írta: äkäpussi

Tauti / Betegség

Igen, meg mindig agonia van errefele. Söt, mi több, most en következem...Faj a torkom, es taknyolok... Hurra, hurra, hurra! :) Viljaana-val rohant Katja az orvoshoz, mert 39.6 a laza...az mar nem kutya azert naluk sem! Lazrozsas az egesz kis felsöteste, remelem ezuttal nem kuldi haza öket az orvos azzal, hogy jöjjenek vissza, ha rosszabb lesz...-.- (Mivel 2 napja ez volt...)

A pikku possu (pici kismalac) egesz jol van mar, csak visit mint egy malac, ha az anyja kimegy a hazbol. Amugy jol elvan velem, ma is az anyja csak lesett, hogy habar ö is egy meteres körzeten belul volt, a vauva inkabb hozzam kuszott oda es nyomta a kezembe a rajzolos tablat, hogy jatsszak vele... A csalad remeli, hogy jövö heten mar velem is ugyanolyan nyugodtan ellesz, mint veluk.

Viljaana-val nagy baratnök vagyunk, tegnap megmutatta nekem a babahazat, jatszottunk megint sok hämähäkki-t (amikor a kezemmel maszkalok rajta, mintha pok lenne... Most mar eszegetnek is belöle a pokok (tudom, horror, de ezek ugyis Muminon nönek fel, nem felnek semmitöl) es olyankor azt mondjak, hogy "nom-nom-nom"...), meg van csocsoasztaluk, csak epp nem fociznak a figurak, hanem jeghokiznak...mily meglepö:) Aztan bujocskaztunk is, meglehtösen buszke voltam magamra, hogy sikerult felfognom, hogy mit akar jatszani...:) Naaagyon elvezte, amikor ugy tettem, mint aki hatalmas gondban van es ezer mas helyen keresi öt, miközben a fel feneke kilog a takaro alol...:DD

 

 

Van finn telefonszamom, a csaladon kivul persze megadtam Aleksi-nek. Sejtettem is, amikor egy finn szam hivott, hogy ö lesz az. Veszem fel, oszt beleszol valami rettentö mely hangu viking, valami moromoro felet... Mondom neki, szori, de csak angolul tudok. Aszongya talald ki ki vagyok...hat mondom fogalmam sincs... Erre hogy nemar, hat en vagyok az Aleksi...ahh...Mondom mit csinaltal a hangoddal??? Semmit, csak most kelt fel...-.- Kisult, hogy megerkezett Turkuba, tizkor, ahogy az en repcsim is 3 nappal azelött, es felhivott valami komat, aki arulta az autojat, hogy megvenne, csak jöjjön ki vele a repterre...-.- Ahogy mar emlitettem, A Turku-i kettes terminal ugy nez ki mint egy lepukkant bakterhaz. Na, ide invitalt ez a mely viking hangu (latszatra egyebkent teljesen artalmatlan kis csontkollekcio) egy embert az ejszaka közepen autovasarlas celjabol... Es eljött!!! Nyelbe utöttek az uzletet, es hazakocsikazott az ejszakaban parszaz kilometerrel eszakabbra...-.- Most mondja azt valaki, hogy normalis... Nos, van kocsija, ez fontos lesz a kesöbbiekben. Na, elcsitcseteltunk vagy 10 percet, mire felhozta a billentyuzetet, hogy akkor hogyan juttassa el hozzam. Mondtam nemtom, hat talalja ki, en nem nagyon tudom itt hogy merre lehet közlekedni. Aszongya, hogy elkuldheti postan...-.- AAAAAAAAAAAAAAAAAA.... Komolyan??? Postan??? Noooormalis???:)) Kettö darab faluval odebb lakik... Kettövel!!! (Finnorszag ketszer akkora, mint Magyarorszag!) Mondom komoly? Aszongya, hat vegulis lehet jo lenne talakozni... Lehet, o, anyam borogass... Es hogy szeretnem, jöjjön el ö ide, vagy megyek en? Mondom nemtom hogy lehet eljutni hozza busszal. Aszongya aaaaaaaaa, nem leheeeet, naaaagyon bonyolult. (Ja, gondolom: felszallsz a buszra, es aztan leszallsz ket faluval odebb...) Mondom akkor mi??? Hat, majd hiv megint, ha mar itt lesz. (Most az orszag masik felen van a szuleinel, holnap jön erre) A ferfiak mindenhol zakkantak, az az igazsag:)  

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://akapussi.blog.hu/api/trackback/id/tr692903227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sisterbear 2011.05.15. 14:23:44

Jobbulást neked! És mondd meg a családnak, hogy köszönjük a 12 pontot az Eurovíziós dalfesztiválon!

äkäpussi 2011.05.15. 20:47:36

Megmondtam. Reggel emlitettek nekem, hogy mi viszont nem rajuk szavaztunk, es ejnye...:D
Eleg ramatyul vagyok...:/ Takony, torokfajas es fejfajas, meg izomgyengeseg is... lazam egyelöre nincs.
süti beállítások módosítása