2012.09.01.
16:56

Írta: äkäpussi

Á-fonya / Mustikka

tekik.JPG

nagytekik.JPG

Ez itt kérem szépen az én saját készítésű áfonyás gumicukorkám jurvai világlegjobb áfonyából, amit magam szedtem az erdőben, ahol extra tiszta levegőt jelző szakáll nő a fákon. Hozzáadott adalékanyag mindössze egy kevés méz volt az idei jalasjärvi termésből. Ezen kívül csak egy fix rezsijű lakás kellett hozzá, ahol nem gond, hogy 10 órán keresztül 60 fokon résnyire kinyitva megy a sütő:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://akapussi.blog.hu/api/trackback/id/tr474746040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.