2011.12.06.
00:05

Írta: äkäpussi

Joulukalenteri 6 /Adventi naptár 6

Kettő gyertyás adventi ebéd. "Romantikus" szeretett volna lenni, de aztán betoppant Paavo:D De legalább a gyertyafény megvolt:) A menü pedig: gombaleves sajtgaluskával; hamis túrógombóc smetana-val:)
Ezen kívül a hétvégén ismét kivonultunk a tóra. Ezúttal már jég is volt rajta. Sajnos a kép sötétre sikeredett, így nem látszik, hogy tőlem másfél méterre már be van fagyva a tó, itt csak azért nem, mert keringtetik a vizet (jobb oldalon az a habzás az). A fényképezőgép pedig a hidegre való tekintettel a kép elkészülte után egy időre lehibernálta magát, a szokásos 3 perces pihenőjét pedig nem vártam ki a vízben. A gép meg a harmadik merüléskor került elő csak, és negyediket már nem vállaltam be aznapra. Majd egyszer lesz rendes kép is, bizonyító erejű.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://akapussi.blog.hu/api/trackback/id/tr993441490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása